Beste klanten en relaties,

Na 27 fantastische jaren hebben wij de keuze gemaakt om aan een nieuwe fase te beginnen. Hoewel het spijtig is om te vermelden dat onze winkel in Bergeijk zal sluiten, zijn we opgewonden over de nieuwe ontwikkelingen die voor de deur staan. Zo delen we  met genoegen mee dat Hennie een nieuwe uitdaging aanvaard in de witgoedbranche bij Van de Weijer  Dé Witgoedspecialist. Marco heeft voor een andere professionele uitdaging gekozen buiten het bedrijf.

Wij willen u bedanken voor uw jarenlange steun en vertrouwen in ons bedrijf. Ondanks de sluiting van ons filiaal, blijven wij toegewijd aan het leveren van hoogwaardige producten en een uitstekende service aan al onze gewaardeerde klanten.


Onze activiteiten gaan onverminderd door

Onze activiteiten gaan onverminderd door!

Hoewel onze huidige winkel binnenkort zal sluiten, zijn we verheugd u te kunnen mededelen dat de dagelijkse gang van zaken behouden blijft. U kunt nog steeds rekenen op dezelfde uitstekende service, advies, verkoop en bezorging waar u vertrouwd mee bent. Vanaf nu verwijzen wij u graag door naar Van de Weijer Dé Witgoedspecialist, waar onze toegewijde collega’s klaar staan om u van dienst te zijn. Zij zullen zorgen voor een naadloze overname en u voorzien van dezelfde hoogwaardige producten en persoonlijke ondersteuning die u gewend bent.

Met meer dan 45 jaar is dit familiebedrijf uitgegroeid tot meer dan alleen dé specialist in witgoed- en inbouwapparatuur. De adviezen gaan namelijk verder dan de keuze voor het product alleen. Zo staan service en klanttevredenheid bij ons hoog in het vaandel. Dit waarborgt Van de Weijer door een eigen bezorg- en technische dienst en ervaren verkopers. 

Ons vertrouwde telefoonnummer en e-mailadres blijven behouden. Met genoegen kunnen wij mededelen dat Hennie ook bereikbaar blijft via deze gegevens en een nieuwe uitdaging aangaat bij Van de Weijer Dé Witgoedspecialist.

 

Van de Weijer Veldhoven Van de Weijer Geldrop
Van de Weijer Veldhoven
Dorpstraat 165 A
5504 HE Veldhoven
040 253 2550
www.vandeweijer.com
Van de Weijer Geldrop
De Hooge Akker 29
5661 NG Geldrop
040 285 1950
www.vandeweijershop.nl

 


Wij zijn gestart met de opruiming! 

Kom snel naar onze winkel in Bergeijk voor de beste aanbiedingen! Wees er snel bij, want OP=OP!

Wij zijn begonnen met de opruiming!


Tot ziens!

Hennie en Marco